Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник міністра не знає, коли міліція спіймала терориста з 5 каналу?

П'ятниця, 27 серпня 2004, 19:40
Асистент звукорежисера "5 каналу" Дмитро Савченко, затриманий у справі вибухів на Троєщинському ринку, є членом Української народної партії.

Ще одна з затриманих - жінка - також перебуває в УНП, але вона проходить у справі як свідок, повідомив "Інтерфакс-Україна" перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко.

На питання агентства про те, чи компетентні органи внутрішніх справ говорити про партійність затриманих, заступник міністра сказав: "Якщо це підтверджується документами і заявами самих затриманих, що в даному випадку має місце, то партійна приналежність не є таємницею слідства".

Говорячи про пікет торговців Троєщинського ринку, Корнієнко повідомив, що на даний момент кримінальна справа порушена за фактом блокування вулиць, однак після з'ясування всіх обставин, зокрема, конкретних організаторів, справа буде перекваліфікована як справа щодо цих осіб.

Корнієнко підкреслив, що стосовно торговців-пікетників ніяких силових дій застосовано не було. "Їх попереджали, їм пояснювали", - сказав він, відзначивши, що сила не застосовувалася, оскільки "суперечка (сама справа) була досить інтенсивною".

Пікетники були попереджені міліцією про кримінальну відповідальність за блокування трас.

Як повідомляся, міліція затримала п'ятьох людей за підозрою в причетності до вибухів на Троєщинському ринку. У двох з них вилучені посвідчення членів Української народної партії. Серед затриманих також асистент звукорежисера "5 каналу" Савченко.

В той же час, як говориться в повідомленні 5-го каналу, за їх даними, затримання Савченка відбулося 26 серпня після 12 години дня, а не 27 серпня о 13:30, як сказав Корнієнко.

Увечері 26 серпня батько затриманого Петро Савченко був викликаний на допит.

У його квартирі було проведено обшук, а вранці 27 серпня він бачив сина у Деснянському РУВС у наручниках.

У результаті двох вибухів на Троєщинському ринку 20 серпня в лікарню потрапили 11 осіб, одна з постраждалих жінок померла.


Читайте також:

ТЕРОРИСТ ІЗ ТРОЄЩИНСЬКОГО РИНКУ ПРАЦЮЄ НА "5 КАНАЛІ"

ЩОБ ЗГАНЬБИТИ ЮЩЕНКА, МІЛІЦІЯ ЗРОБИТЬ ТЕРОРИСТКОЮ ВАГІТНУ ЖІНКУ?

Міліція звинувачує в підриві "Троєщини" членів блоку Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...