Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Білоконя заспокоїв Тігіпка: міліція не допустить революції

Субота, 28 серпня 2004, 12:47
В Україні неможливе повторення грузинської революції, коли опозиції після фальсифікації виборів вдалося усунути чинний режим Шеварднадзе.

Таку думку висловив у суботу заступник міністра внутрішніх справ Петро Опанасенко на прес-конференції у Києві.

"Я вважаю, що на сьогоднішній день наше суспільство український народ собі не може цього дозволити. Я вважаю, що грузинського варіанта у нас не буде", - сказав він.

"У нас будуть чесні, прозорі вибори, де народ обере собі президента, такого, якого він захоче", - запевнив заступник міністра.

На запитання, чи можливе застосування міліцією зброї, якщо в Україні все ж почнуться масові протести через фальсифікацію виборів, Опанасенко сказав, "що міліція зробить усе від себе залежне, щоб забезпечити охорону громадського порядку, забезпечити охорону осіб, які є кандидатами і зробити все необхідне, щоб вибори пройшли в правовому полі".

Як відомо, керівник штабу Віктора Януковича Сергій Тігіпко неодноразово заявляв, що опозицією готується свідомість виборців для організації актів непокори на зразок грузинської революції троянд.

Після виборів у Мукачевому у квітні цього року опозиція неодноразово звинувачувала міліцію у сприянні фальсифікації виборів та вимагала відставки міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування