"Охоронець" Корчинського насправді є російським "наці"?

Субота, 28 серпня 2004, 16:05
"Братство" спростовує заяву керівника виборчого штабу Віктора Ющенка Романа Безсмертного про те, що один із підозрюваних в організації вибухів на Троєщині був охоронцем Корчинського

"Дмитро Савченко ніколи не мав ніякого відношення ні до "Братства", ні особисто до лідера "Братства" Дмитра Корчинського", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі партії "Братство".

За інформацією прес-служби, "Савченко раніше входив в угрупування "Русская дружина", яка так само не має до "Братства" жодного відношення".

Прес-служба також зазначає, що партія "Братство" готує судовий позов до Безсмертного за поширення завідомо неправдивих відомостей.

Безсмертний заявив у суботу, що затриманий за підозрою в організації вибухів на Троєщинському ринку у Києві Олександр Пастух працює у виборчому штабі кандидата у президенти Богдана Бойка.

Другий затриманий - Дмитро Савченко, 1982 року народження, останні 2 місяці працює на "5-м каналі", а раніше він був охоронцем нинішнього кандидата у президенти Дмитра Корчинського, коли той очолював УНА-УНСО.

Зараз він є активістом УНА під керівництвом Едуарда Коваленка, сказав Безсмертний.

Ще один затриманий, повідомив він, - Тарас Швиденко, 1986 року народження, до 2003 року був активістом радикального угрупування "Тризуб", пізніше вийшов з його складу.

Свідок Наталія Ковальчук проживає разом з Швиденком, сказав Безсмертний.

В партії Народний Рух України за єдність, яку очолює Богдан Бойко, агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що перевіряють інформацію Безсмертного і готують відповідний коментар.

Як повідомлялося, міліція затримала п'ять осіб за підозрою в причетності до вибухів на Троєщинському ринку в Києві. У двох із них вилучено посвідчення членів Української народної партії, яка входить до блоку "Наша Україна", очолюваного Ющенком.

Одну із затриманих - співробітницю секретаріату УНП Наталію Ковальчук - пізніше відпустили, і тепер вона проходить у справі в статусі свідка.

Внаслідок двох вибухів на Троєщинському ринку 20 серпня до лікарні потрапили 11 осіб. Наступного дня одна з постраждалих померла. Серед постраждалих були іноземці - громадяни В'єтнаму, Пакистану й Бангладеш.

Читайте також:

"ТЕРОРИСТИ" З ТРОЄЩИНИ ПРАЦЮВАЛИ НА САТЕЛІТІВ МЕДВЕДЧУКА

Теракт на Троєщині зовсім не схожий на замах на Вітренко

ТЕРОРИСТИ З ТРОЄЩИНИ ЗІЗНАЛИСЯ В ПІДГОТОВЦІ ПЕРЕВОРОТУ ПРОТИ РЕЖИМУ. БЕЗ АДВОКАТІВ

Заступник міністра не знає, коли міліція спіймала терориста з 5 каналу?

ТЕРОРИСТ ІЗ ТРОЄЩИНСЬКОГО РИНКУ ПРАЦЮЄ НА "5 КАНАЛІ"

ЩОБ ЗГАНЬБИТИ ЮЩЕНКА, МІЛІЦІЯ ЗРОБИТЬ ТЕРОРИСТКОЮ ВАГІТНУ ЖІНКУ?

Міліція звинувачує в підриві "Троєщини" членів блоку Ющенка

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...