Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПРИПУСТИВСЯ ЩЕ ОДНІЄЇ ПОМИЛКИ. ОЛІМПІЙСЬКОЇ

Неділя, 29 серпня 2004, 20:08
Успішним назвав виступ української збірної на Олімпіаді в Афінах глава Національного олімпійського комітету, прем'єр Віктор Янукович.

"Ми повинні подякувати нашій олімпійській збірній. Ми маємо результат набагато краще, ніж на Олімпіаді в Сіднеї", - сказав Янукович у Донецьку, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Янукович також побажав успіху гімнастці Ганні Безсоновій, яка вже завоювала "бронзу" на вправах з обручем, але продовжує бороти за "золото" в інших дисциплінах.

У даному випадку Янукович, який очолює НОК, припустився помилки. Безсонова завоювала "бронзу" не на вправах з обручем, а в абсолютній першості. Окремо за кожну дисципліну в художньої гимпастике нагороди на Олімпіаді не дають.

Безсонова посіла третє місце, поступившись росіянкам Аліні Кабаєвій та Ірині Чащиній.

Бронза Безсонової, завойована в останній день Олімпіади, стала 23 медаллю України в Афінах.

В активі України 9 золотих, 5 срібних та 9 бронзових нагород. У загальнокомандному заліку Україна на 12-му місці.

Напередодні в суботу золото у вільній боротьбі завоював Ельбрус Тедеєв, українка Вікторія Стьопіна стала бронзовою призеркою зі стрибків у висоту.

А вперше в історії незалежності Україна стала призером олімпійських ігор у командних видах спорту – українські гандболістки перемогли у матчі за бронзу команду Франції з рахунком 21:18, повідомляє сайт "Чемпіон".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування