Ющенко домовляється з Ахметовим. Про це дізнався Симоненко

Понеділок, 30 серпня 2004, 11:12
Кандидат в президенти від Компартії Петро Симоненко вважає, що президентство і Віктора Ющенка, і Віктора Януковича буде продовженням режиму "Кучма-3".

"Якщо президентом України стане Ющенко або Янукович, то це буде Кучма-3", - заявив він у суботу на прес-конференції у Львові, передає Західна інформаційна корпорація.

"Вони залякують народ України. Вони створили технологічних кандидатів і тим уже сфальсифікували вибори", - вважає Симоненко.

Він запевнив, що зробить усе, аби "олігархи Ющенко та Янукович не вийшли до другого туру виборів".

За словами Симоненка, Ющенко домовляється з Ахметовим та Кучмою через Пінчука, даючи нинішньому президентові гарантії.

"Повернувши 600 мільйонів доларів закордонних боргів, уряд Ющенка врятував Кучму від тюрми. Але це стало можливим лише тому, що уряд Ющенка підвищив свій борг перед українським народом", - наголосив Симоненко.

За його словами, політика підняття зарплат і пенсій урядом Януковича перед президентськими виборами є політичним обманом.

"Разом з підняттям зарплат і пенсій неодмінно зростуть ціни. У першому півріччі цього року ціни на продукти в Україні уже зросли на 24"%, - підкреслив лідер КПУ.

Також Симоненко заявив, що "цього року у нас буде повторення голоду 1933-го року", додавши, що навіть уряд визнав, що цього року пропало 44% врожаю.

"Все досі стоїть незібраним у полі, за винятком кількох південних областей. Зерно почорніло та проросло", - сказав Симоненко.

За його словами, нині діюча влада цинічно не звертає на це уваги, вивозячи уже зібране зерно портами Миколаєва та Херсона за кордон.

Симоненко також зауважив, що "раніше казали: "Комуняку на гілляку!", а тепер кричать: "Комуняки, злазьте з гілляки!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...