Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОМЕР АГІТАТОР ЗА ЮЩЕНКА, ЯКИЙ ВЧИНИВ САМОСПАЛЕННЯ

Понеділок, 30 серпня 2004, 12:26
У неділю близько першої години ночі помер агітатор за Віктора Ющенка Алік Асланов, який вчинив самоспалення перед районною прокуратурою на Житомирщині.

Про це повідомив керівник Житомирського облштабу Ющенка нардеп Павло Жебрівський.

"Алік Асланов отримав дуже сильні опіки і знаходився в Баранівці в районній лікарні, оскільки транспортувати його було неможливо. Згодом його оглянув професор з Республіканського опікового центру, і після консультацій Асланова за допомогою компанії "Борис" перевезли в опіковий центр, де він був підключений до апарату штучного дихання", - розповів Жебрівський.

"У Київському республіканському опіковому центрі Аліка забезпечили усім необхідним, усіма препаратами, а в суботу в опіковому центрі побував Віктор Ющенко, провідав Аліка. Однак стан Асланова був критичний, і він не приходив до свідомості", – зазначив Жебрівський.

Він також повідомив, що похорон Аліка Асланова відбудеться у вівторок приблизно о першій годині дня, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Ми узяли на себе всі витрати, самі виконаємо всі формальності, пов’язані з похованням. Вже сьогодні тіло Аліка заберуть з опікового центру і відвезуть додому, в село Зеремля", – сказав Жебрівський.

Алік Асланов облився бензином і спалив себе перед приміщенням районної прокуратури. Він батько п’ятьох дітей, якому місцеве сільгосппідприємство заборгувало три тисячі гривень і не збиралося повертати цей борг.

За свідченням дружини потерпілого, керівник підприємства відмовився виділити своєму працівнику комбайн для обмолоту збіжжя в рахунок боргу і став вимагати 600 гривень оплати.

Асланов звернувся до голови райдержадміністрації Василя Дикого. І отримав брутальну відповідь, що йому дадуть комбайн лише після того, коли він припинить збирати підписи і агітувати за кандидата в президенти Ющенка.

Читайте також:

Самоспалення агітатора за Ющенка: спроба відновити події

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...