Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко надиктував новий темник про Ющенка

Понеділок, 30 серпня 2004, 16:38
Лідер Компартії Петро Симоненко стверджує, що є найбільш демократичним з кандидатів в президенти.

"У моїй передвиборній програмі чітко визначені ті умови і принципи, за яких наше суспільство стане демократичним в буквальному розумінні цього слова. Тобто таким, в якому влада буде діяти в інтересах народу і під контролем народу", - заявив Симоненко.

"Демократія не буває абстрактною, демократія завжди конкретна", - сказав лідер КПУ, слова якого наводить його прес-служба.

Симоненко також протиставив інших кандидатів Ющенка і Януковича і назвав їх "типовими представниками "кланово-кастової диктатури", що виряджається в "демократичний секонд-хенд", коли закон захищає права, свободи і власність окремих політико-бізнесових угрупувань, а не інтереси творців матеріальних і духовних благ".

"Ми маємо чітко усвідомлювати, що всі абстрактні заяви про необхідність демократизації, які виходять від кандидатів в президенти, зусилля яких направлені на збереження і зміцнення правлячого злочинного режиму, створеного кримінально-бюрократичним капіталом Кравчука і Кучми, Ющенка і Януковича - є ні що інше, як словоблуддя", - заявив Симоненко.

Він також прокоментував передвиборні події в США і заявив, що не здивований забороною Нью-Йоркського суду на проведення на території Центрального парку міста 250-ти тисячної акції протесту проти політики діючого президента Буша.

"Це "демократія для не багатьох", яка пройшла закономірний шлях від "демократії кольта і індіанських резервацій " до "диктатури стінгера" і в очах мільярдів людей
планети сьогодні асоціюється з "Абу-Грейбом", - сказав Симоненко.

За інформацією "Української правди", заява Симоненка зроблена для трансляції на телеканалах Віктора Медведчука в рамках кампанії влади з дискредитації Ющенка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...