Ющенко обіцяє мітинги, а після перемоги – суд над міліціонерами-організаторами вибухів

Понеділок, 30 серпня 2004, 17:21
Віктор Ющенко обіцяє протидіяти проведенню конституційної реформи "і в парламенті, і поза його межами".

"Нелегітимне проштовхування "конституційної реформи" викличе адекватні дії", - заявив Ющенко у понеділок під час поїздки Київською областю, про що повідомляє його персональний сайт.

Ющенко підкреслив, що повторний розгляд конституційної реформи - нелегітимний, адже "парламент кілька місяців тому чітко висловився по цьому питанню". "Повернення до нього - це порушення Конституції", - додав він.

Також лідер "Нашої України" наголосив, що вважає недоцільним прийняття бюджету на 2005 рік напередодні зміни влади. "Нинішня влада не буде виконувати цей бюджет. Буде інша влада, з іншим бюджетом, з іншою концепцією", - сказав він.

Ющенко вважає, що "в парламенті зараз і так достатньо роботи", і пообіцяв, що підтримуватиме "усі раціональні законопроекти економічного і соціального спрямування".

Також Ющенко заявив, що він готовий надати підтримку звинуваченим у скоєнні вибуху на Троєщинському ринку, хоча вони й не є його людьми.

У разі, коли ці молоді люди готові справедливо відповідати за свій вчинок перед законом, він разом із керівником комітету з питань боротьби із організованою злочинністю готові юридично допомогти їм, аби вивести на чисту воду справжніх замовників і винуватців події, запевнив Ющенко.

Кандидат у президенти переконаний, що "влада використовує виконавців вибуху та їхні погляди для маніпуляцій, для чорного піару", аби кинути тінь на його команду.

У тому, що це вдасться, Ющенко не сумнівається: "Я переконаний, що через певний час громадяни знатимуть, хто з влади, зокрема, з Міністерства внутрішніх справ, організував вибухи на Троєщинському ринку".

Кандидат у президенти підкреслив, що мета цієї провокації одна: нав'язати українцям силові варіанти виборчої кампанії.

За словами Ющенка, люди від влади ідуть на такі кроки від безсилля, адже "чесно виграти вибори вони не зможуть і усвідомлюють це, а тому готові заплатити десятки тисяч людських життів, правда, не своїх".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...