Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко вирішив не піаритися на "Троєщині"

Понеділок, 30 серпня 2004, 17:56
Віктору Януковичу не вигідна дестабілізація ситуації, яка може виникнути навколо вибухів на торговому ринку "Троєщина".

"Я хочу запитати вас, навіщо владі розхитувати ситуацію. Для чого владі зривати вибори?", - заявив керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко.

"Владі це не вигідно: рейтинг зростає, економіка зростає, зарплати піднімаються, пенсії піднімаються і владі зараз не потрібна дестабілізація. У влади все гаразд. І, як мені здається, непотрібно зайвого додавати", - сказав Тігіпко про можливу причетність влади до вибухів на "Троєщині".

"Я наполягаю на тому, що дестабілізація потрібна якраз протилежному табору, тобто опозиції. При цьому я жодним чином про це сьогодні як про PR-хід не говорив. Я б не хотів використовувати такі моменти у політичних цілях", - додав він.

Тігіпко закликав силові міністерства працювати в цьому випадку "чітко і швидко", знаходячи відповіді хто винен, а ми не повинні їм у цьому заважати".

Він відмовився коментувати звинувачення опозиції у бік влади, зазначивши, що слід дочекатися кінця слідства.

"Що коментувати, що хтось якісь аналогії проводить? Як ми можемо бути відповідальними і таке коментувати? До чого ми можемо докоментуватися?", - запитав він.

Як відомо, 20 серпня на торговому ринку "Троєщина" сталося два вибухи, внаслідок чого постраждало 14 осіб. Київська міліція затримала за підозрою у скоєнні вибуху 5 осіб, серед яких начебто 1 член УНП, яка входить в блок Ющенка і співробітник 5-го каналу.

Опозиція в той же час називає вибухи сценарієм спецслужб і нагадує про провокацію проти Олександра Мороза в 1999 році, коли його звинуватили в теракті проти Наталі Вітренко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування