Тігіпко думає, що Кембрідж міг нагородити Януковича. Але не знає де

Понеділок, 30 серпня 2004, 18:25
Тігіпко думає, що Кембрідж міг нагородити Януковича. Але не знає де


Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко не може дати відповіді щодо нагородження прем’єр-міністра Кембриджським міжнародним центром.

"Я не знайомий з результатами вашого дослідження", - сказав Тігіпко "Українській правді", коли його попросили прокоментувати інформацію, що Кембріджського центру, який нагородив Януковича, не існує в природі.

"Не обовязково, якщо це Кембріджський центр – така є назва – то він має належати до Кембріджського університету. Тут треба розібратися. Багато університетів і центрів носять різні назви", - сказав він.

Як відомо, офіційні інтернет-сайти представництв України за кордоном, зокрема Посольства України у США, Швеції та Євросоюзі серед іншої інформації про Януковича повідомляють, що Кембриджський міжнародний центр нагородив його медаллю - відзнакою за його наукові проекти та їхнє успішне втілення у Донецькому регіоні.

За рішенням Кембриджського Центру його було нагороджено званням "людина року" в номінації "місцевий економічний розвиток" за 2000 рік і включено до річного видання Міжнародного Біографічного Центру."

Однак, як показало дослідження "УП", організації під назвою Кембриджській міжнародний центр не існує в природі.

"УП" також письмово зверталася до Тігіпка за офіційним коментарем, але відповіді не отримала.

"Українська Правда"

Читайте також:

Липовий Кембридж Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування