Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович готовий до перемоги в першому турі за умовами Кучми

Вівторок, 31 серпня 2004, 11:07
Кандидат у президенти, прем'єр-міністр України Віктор Янукович залишається прихильником проведення політичної реформи в Україні.

Про це в інтерв'ю журналістам у понеділок заявив керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко, повідомляє сайт Януковича.

Тiгiпко наголосив, що Янукович "безумовно" пiдтримуватиме проведення полiтреформи, додавши, що це питання на сьогоднi залишається надзвичайно актуальним. Крiм того, за його словами, всi партiї, якi пiдтримують кандидатуру Януковича, заявляють про свiй намiр пiдтримати проведення полiтичної реформи.

Як вiдзначив керiвник штабу, приходить час, коли президент повинен подiлитися своїми повноваженнями, i, на його думку, такий момент настав.

Тiгiпко також висловив жаль, що опозицiйнi сили, що пропонували свого часу провести аналогiчну полiтичну реформу, тепер вiдмовляються вiд цього. "А Янукович каже про те, що треба дiлитися владою, i президент повинен передати частину влади парламентовi", – сказав вiн.

Вiдповiдаючи на запитання, чи буде Янукович так само активно боротися за президентську посаду, якщо парламент у вереснi пiдтримає проведення полiтреформи, Тiгiпко наголосив, що не йдеться про слабкого президента. "Це залишиться дуже могутня фiгура", – сказав керiвник штабу, додавши, що з проведенням полiтичної реформи у парламенту й уряду з'явиться бiльше вiдповiдальностi.

Як відомо, у переддень Дня незалежності президент Кучма заявив, політреформа – це "перший тур" виборів для фаворитів виборчої гонки.

Читайте також:

Прощання Кучми


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування