Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович жив не на "Роттердамі", а в "Українському домі". І він не ображається

Вівторок, 31 серпня 2004, 12:32
Президент Національного олімпійського комітету прем'єр Віктор Янукович відкидає звинувачення, що він зловживає керівництвом в НОК, використовуючи цю посаду для підвищення рейтингу під час виборів.

"Я вже почав звикати до образ на мою адресу, в тому числі як і президента НОК. Відповідати на них буду лише досягненнями в економіці і спорті", - сказав Янукович на прес-конференції у Києві.

"Першу відповідь отримали на Олімпійських іграх в Афінах", - додав він.

На питання, чому олімпійська делегація з України мешкала в дорогих умовах на Олімпіаді, Янукович сказав: "Наша команда жила в таких самих умовах, як інші олімпійці".

Як відомо, раніше "Українська правда" писала про умови перебування офіційної делегації України під час Олімпіади на фешенебельному лайнері "Роттердам".

Чи дійсно сам Янукович під час Олімпіади жив у триповерховому особняку, його прес-секретар Ганна Герман відповіла: "Віктор Федорович жив в Українському домі в Греції".

Вона не пояснила, що таке "Український дім в Греції".

Відповідаючи на питання, як він ставиться до реклами горілки "Олімп" по телебаченню під час трансляції Олімпійських ігор, Янукович зазначив, що таку рекламу треба проводити в інший час.

"Звісно, не сумісна реклама міцних горілчаних напоїв з веденням здорового способу життя і заняттям спортом".

"Українська правда"

Читайте також:

"Роттердам" – афінський "Титанік" Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування