Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича обурений, що опоненти плутають кольори

Вівторок, 31 серпня 2004, 12:45
Кандидат у президенти України, прем'єр Віктор Янукович вважає, що виборча кампанія набула популістського характеру.

"Я дуже здивований, що багато моїх опонентів на біле кажуть чорне, на чорне - біле", - відзначив він на прес-конференції у вівторок.

За словами Януковича, "тільки сліпий не бачить", що уряд послідовно виконує свої завдання. "Усе, що ми обіцяли, ми виконуємо", - підкреслив він.

Він додав, що уряд не займається популізмом, йому вдалося значно поліпшити показники економіки, і уряд має намір нарощувати їх і надалі.

Янукович підкреслив, що економічні показники вже зараз переросли в якісні показники, значно покращився рівень життя в Україні, підвищилися зарплати і стипендії.

Кандидат у президенти упевнений, що найближчим часом бюджет України може скласти 120 млрд. грн. Уже зараз, за його словами, уряд планує державний бюджет у розмірі 70 млрд. грн.

Янукович також висловив думку, що в 2005 році пенсія зрівняється з рівнем прожиткового мінімуму.

Він підкреслив, що більше, ніж хто б не було зацікавлений в об'єктивних результатах виборів і в тім, щоб виборці мали можливість проголосувати так, як вони хочуть.

Кандидат також висловив побажання, щоб політтехнологи не маніпулювали суспільною думкою.

Під час прес-конференції Янукович ще раз наголосив, що не відмовляється від проведення політичної реформи: "Це позиція Партії регіонів, яку я очолюю".

"Політична реформа вже назріла, її потрібно впроваджувати якнайшвидше. Ми будемо все робити, щоб провести її до виборів", - додав він.

Кандидат в президенти також дещо сумбурно відповів на питання щодо інфляції: "Якщо ви вірите в казки, я в них не вірю. В мене є онук. І це моє дитинство".


Інтерфакс-Україна, Українська правда




Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування