В Луганську затримали трьох студентів, які хотіли спинити "донецького Чикатила"

Вівторок, 31 серпня 2004, 13:29
Співробітники Кам'янобродського районного відділення міліції у Луганській області затримали 3 студентів педуніверситету за підозрою в поширенні листівок проти кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це повідомив начальник Кам'янобродської міліції Олег Ковальчук.

"Студентів затримали під ранок... Зараз вони перебувають в нас до з'ясування обставин... Швидше за все, це адміністративне порушення", - сказав він.

За його словами, у вівторок вночі 2 студентів і студентка Луганського педуніверситету розклеїли в місті понад 3 тис. листівок "Зупиніть донецького Чикатила!", спрямованих на дискредитацію кандидата в президенти Януковича.

Листівка форматом А-4 містить текст звернення до жінок Донбасу і всієї України, у якому сказано, що його підписали 873 жителя Єнакієва (Донецька область).

"Ми, жінки Єнакієва... звертаємося до вас... Ватага бандитів, організована Януковичем, лютувала в місті в 70-х роках. Якщо цей бандит прийде до влади... - це буде найстрашніша ганьба для нашої України. Ми не повинні допустити цього... Нас підписалося під цим листом 873 осіб", - сказано в тексті листівки.

Українські новини

Читайте також:

Януковича розмалювали помадою дві студентки-хуліганки



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування