Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відкритий лист в редакцію "Української правди"

Вівторок, 31 серпня 2004, 18:50
Відповідь на публікацію Симоненко надиктував новий темник про Ющенка


30 серпня 2004 року, на сайті "Української правди" з'явилося повідомлення під заголовком "Симоненко надиктував новий темник про Ющенка". В даному повідомленні процитовано уривки із заяви Петра Миколайовича Симоненка, зробленої 30.08.2004, які коментуються наступним редакційним текстом:

"За інформацією "Української правди", заяву Симоненка зроблено для трансляції на телеканалах Віктора Медведчука в рамках кампанії влади з дискредитації Ющенка".

Таким чином, редакція "Української правди" стверджує, що володіє інформацією, згідно з якою Петро Симоненко бере участь в кампанії з дискредитації кандидата у президенти Віктора Ющенка, організованої безпосередньо Медведчуком чи будь-яким іншим представником правлячого режиму.

Компартія України і її лідер, кандидат у президенти України Петро Симоненко, дотримуються принципів чесності і відкритості в проведенні виборчої кампанії, послідовно виступають за рівність всіх кандидатів у питаннях доступу до ЗМІ.

Саме проти Компартії і її лідера за активної та цілеспрямованої підтримки більшості ЗМІ, насамперед державних і тих, які працюють за рахунок "грантів" закордонних урядових і громадських організацій, режимом Кучми було здійснено масштабну фальсифікацію результатів президентських виборів 1999 року.

Сьогодні систему фальсифікацій зведено у ранг державної політики.

Виборчі штаби Петра Симоненка і партійні структури на місцях роблять все можливе, щоб нинішні президентські вибори пройшли максимально чесно, щоб голос кожного громадянина України був почутий.

Тому твердження про те, що "Українська правда" має у своєму розпорядженні якусь "інформацію" про причетність кандидата від КПУ Петра Симоненка до кампанії проти Віктора Ющенка, виборчий штаб розцінює як спробу відвернути увагу виборців від факту багаторічного перебування Ющенка в команді президента Кучми і його кримінального оточення.

Дана заява є не що інше як фальшивка, сфабрикована, з усією очевидністю, на "зелені" Сороса і Держдепу й санкціонована Банковою. Мета цієї фальшивки - дискредитація Петра Симоненка як кандидата на пост президента України від єдино опозиційної партії - Компартії України.

Упевнені, що виборці, для більш чіткого визначення своєї позиції при голосуванні за того або іншого кандидата, не без інтересу дізналися б про тісну співпрацю бізнес-угрупувань, що входять в блок "Наша Україна", з СДПУ(о), "Трудовою Україною", "Регіонами України" і т.д. і т.п.

В тому числі в процесі злочинної приватизації стратегічних підприємств, аферах з "трастовими компаніями", незаконного перерахування державних коштів Національним Банком України в офшорні зони й інших кримінально переслідуваних діянь.


Прес-служба кандидата у президенти України Петра Симоненка


Читайте також:

Симоненко надиктував новий темник про Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
17:47
Росіяни поцілили біля залізничного вокзалу в Балаклії на Харківщині: семеро постраждалих
17:37
Порносайт для котів: зоозахисники в оригінальний спосіб закликали стерилізувати тварин
17:30
Світові продажі Toyota вперше перетнули позначку у 10 мільйонів авто за рік
17:21
відеоУ передмісті Херсона дрони росіян атакували рятувальників: двоє поранених
17:06
фото15 років тюрми отримав російський агент "Лексус", який шпигував на Харківщині
Усі новини...