Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Агітатори за Януковича працюють за красиві очі

Вівторок, 31 серпня 2004, 19:50
Керівник Львівського облштабу Януковича Олексій Радзієвський заявив, що люди, які збирають підписи за цього кандидата, є ентузіастами і працюють безкоштовно.

"Ентузіасти, котрі збирають підписи за Віктора Януковича не є волонтерами. Їм не платять гроші", - сказав він у вівторок під час прес-конференції у Львові.

"Це – ентузіасти, котрі душею і серцем люблять нашого кандидата в президенти Віктора Януковича", - додав Радзієвський, слова якого наводить Західна інформаційна корпорація.

Він запевнив, що усі підписи, зібрані за Януковича на Львівщині, ретельно перевіряються – близько 7-8% забраковано.

Всього за Януковича на Львівщині зібрано понад 200 тисяч підписів. Як наголосив керівник виборчого штабу Януковича на Львівщині, підписи збиратимуться до завершення виборчої кампанії.

Радзієвський також повідомив, що за два останніх тижні рейтинг Януковича на Львівщині зріс на 2,5% і зараз становить 12,5%.

"Ми це бачимо, зустрічаючись із мешканцями регіону", - пояснив він.

Радзієвський також заявив, що на його думку, "Наша Україна" сподівається, що технології зразка 1989-1990 років дадуть позитивний результат сьогодні.

"Проте вони помиляються", - заявив він. "У них ("Нашої України"), можливо, зараз стан політичної агонії, зашкалює нервозність. З каменюкою або палицею в руках на вибори президента не ходять", - сказав Радзієвський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування