Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головним по моралі в Україні Кучма призначив члена редколегії "Бульвару"

Вівторок, 31 серпня 2004, 20:04
Президент Леонід Кучма призначив віце-прем'єра Дмитра Табачника головою Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі.

Про підписання відповідного указу повідомила у вівторок прес-служба Кучми.

Указ підписано "з метою прискорення запровадження додаткових механізмів контролю за діяльністю суб'єктів інформаційних відносин, спрямованих на захист моральності, та утвердження здорового способу життя в суспільстві".

Указом доручено Табачнику протягом двох місяців подати на затвердження Кабміну проект положення про експертну комісію.

З іншого боку, Кабінету Міністрів доручено "затвердити положення про Комісію, граничну чисельність працівників апарату з урахуванням її представників у Автономній Республіці Крим, областях України, містах Києві та Севастополі", а також вирішити питання, пов'язані із забезпеченням функціонування Комісії "та її апарату".

Згідно з документом, контроль за виконанням цього указу покладено на головне контрольне управління та головне управління з питань внутрішньої політики адміністрації президента, повідомляє прес-служба.

Як відомо, до цього головними борцями за захист суспільної моралі були автори відповідного законопроекту - нинішній генпрокурор Геннадій Васильєв та нардеп Леонід Черновецький.

Водночас глава комітету зі свободи слова Микола Томенка закидав Табачнику зневажливе ставлення до суспільної моралі, оскільки він перебував у складі редколегії газети "Бульвар". Тієї самої, яка проводила конкурс "Найкраща грудь України".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування