Невідомі заклеїли вивіску приймальні Януковича

П'ятниця, 10 вересня 2004, 12:49
Невідомі зловмисники заклеїли вивіску громадської приймальні кандидата у президенти України Віктора Януковича у Львові наклейкою з образливими написами на адресу Януковича та Леоніда Кучми.

Це сталося у ніч з 9 на 10 вересня, повідомив Західній інформаційній корпорації керівник прес-служби виборчого штабу Віктора Януковича на Львівщині Юрій Кріль.

"Неймовірно, але це трапилося за 50 метрів від приміщення УМВС у Львівській області. Що вже говорити про інші місця, де поблизу немає міліцейських офісів? Сумно, але змушені констатувати, що провокаційна кампанія, спрямована на паплюження та псування агітаційних матеріалів нашого кандидата, триває", - наголосив Кріль.

Він підкреслив, що найбільше здивування викликає те, що усі ці дії відбуваються "у П’ємонті української демократії", де за словами Кріля, здавалося б, має бути найвищий рівень політичної культури, толерантність, повага до іншої думки і такі якості як висока християнська мораль.

"Це свідчить про "політичну культуру" наших конкурентів, які на словах декларують свої наміри проводити виборчу кампанію чесно, а на ділі системно, послідовно і цілеспрямовано використовують каміння, дрючки і фарбу", - зазначив Кріль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News