Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко думає, що тепер у Медведчука будуть проблеми із фантазією

П'ятниця, 10 вересня 2004, 14:18
Кандидат у президенти Віктор Ющенко позитивно розцінює рішення фракції Народної аграрної партії, групи "Центр" та окремих депутатів про вихід з більшості.

Про це в п’ятницю повідомляє персональний сайт Ющенка.

Ющенко оцінює цей факт "як позитивний сигнал для української політичної еліти, свідчення того, що чимраз більше депутатів бачать Україну демократичною, а не кланово-олігархічною".

"Це свідчить про те, що так звана парламентсько-урядова коаліція ніколи не гуртувалася на ідеологічному ґрунті. В її основу було покладено меркантильні інтереси та розрахунки".

"Головним же цементуючим фактором був силовий тиск і примус. Але є межа тиску на депутатів, і сьогодні все важче такими печерними методами впливати на політиків", - вважає Ющенко.

"Рішення двох фракцій демонструє, що так звана більшість, породжена Банковою, насправді існувала тільки в уяві адміністрації президента, а не в парламенті", - підкреслив лідер "Нашої України" .

Ющенко вважає, що перший тиждень роботи Верховної Ради поточної сесії дав старт для формування справжньої більшості, яку буде "офіційно оформлено відразу після президентських виборів".

Він також прогнозує, що останні події в парламенті "остаточно поховали примару так званої політичної реформи у сценарії Банкової".

При цьому Ющенко підкреслив, що нинішній парламент "має всі шанси увійти в українську історію як парламент, котрий втілив у життя справжню політичну реформу. І реформа ця буде проведена вже після президентських виборів".

Читайте також:

Заступник Медведчука думає, що в розвалі більшості винен "Кентавр"

Кравчук пропонує "нанюханих" зрадників більшості ставити на коліна

ДЕПУТАТИ "ЦЕНТРУ" ВИЙШЛИ ІЗ БІЛЬШОСТІ. Щоб не було "інсинуацій"

15 ДЕПУТАТІВ ІЗ ГРУПИ ГАВРИША ВИЙШЛИ З БІЛЬШОСТІ

ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ТАКИ ВИЙШЛА З БІЛЬШОСТІ

Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування