Банкова порадила Януковичу не лякатися екзит-полу

П'ятниця, 10 вересня 2004, 15:18
Адміністрація президента не бачить проблем у проведенні екзит-полу в день виборів.

"Екзит-поли – це світова практика", - сказав на брифінгу заступник глави адміністрації президента Василь Базів.

Водночас він нагадав, що на останніх виборах президента США дані екзит-полу та офіційні результати не співпали. "Це треба мати на увазі і не абсолютизувати екзит-поли".

"Людина, яка вийшла із дільниці, і якій лізуть в душу надто грубо, не завжди готова відповідати правду", - сказав Базів.

Як відомо, раніше Янукович і його оточення негативно ставилося до екзит-полів. Начальник його штабу Тігіпко заявив, що "екзит-поли є самою звичайною спробою вплинути на громадську свідомість".

Сам Янукович сказав, що "не вірить у екзит-поли". "Це нові сучасні технології, що будуть вперше в Україні випробовуватися. І як ними маніпулювати, ми не знаємо".

Пізніше донецький штаб Януковича заявив про намір провести екзит-пол в області. Також хоче провести екзит-пол "Російський клуб" – структура, контрольована Глібом Павловським, який на цих виборах працює на Януковича.

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ НАВЧИВСЯ МАНІПУЛЮВАТИ ЕКЗИТ-ПОЛАМИ?

Янукович ще не вміє маніпулювати екзит-полами

ТІГІПКО ПІДСВІДОМО ВИЗНАЄ ФАЛЬСИФІКАЦІЮ НА КОРИСТЬ ЯНУКОВИЧА?


Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: що найбільше не подобається Тігіпку в Ющенку, чому біг-борди Януковича коштують лише 54 гривні, як Мороз став "паханом", чому "Віагра" підтримує Януковича, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News