Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратники Януковича готують протиотруту

П'ятниця, 10 вересня 2004, 16:48
Вихід депутатів Народної аграрної партії, "Центру" та "Демініціатив" із парламентської більшості не означає провалу політреформи.

Про це сказала уповноважена кандидата у президенти Януковича Раїса Богатирьова.

На її думку, у парламенті й надалі залишається достатньо голосів, щоб проголосувати за політреформу.

"Фракції, які заявили про призупинення членства у більшості, не заявляли про зміну ставлення до політреформи. Їхня позиція не дезавуйована. Тому було б зухвало говорити про те, що цих голосів немає", - сказала Богатирьова.

Разом з тим вона погодилася, що нинішня ситуація в парламенті "може вплинути" на голосування, і тоді "виносити в зал питання, яке не набере 300 голосів, недоцільно".

"Все залежатиме від результатів переговорів", - сказала Богатирьова.

Також вона додала, що "президент держави Леонід Кучма залишається активним політичним гравцем" і його позиція також не змінилася .

Богатирьова охарактеризувала заяви опозиції про блокування роботи парламенту у разі просування політреформи як "кризу жанру", нагадавши, що це вже було.

"На кожну отруту є протиотрута. Якщо позиція (противників політреформи) така, то ті, хто хоче проведення політреформи, знайдуть спосіб, у який її провести", - сказала Богатирьова.

Богатирьова також висловила сподівання, що бюджет буде прийнято у встановлений термін.

На думку нардепа, численні припущення опозиції про фальсифікацію виборів є "з розряду чорних технологій", покликаних сформувати думку, що якщо переможе інший кандидат, то вибори сфальсифіковано.

Вона також повідомила, що на підтримку Януковича уже зібрано сім з половиною мільйонів підписів, зазначивши, що у штабі підписну кампанію розглядають як "можливість проагітувати за нашого кандидата".

"Українська правда"

Читайте також:

Заступник Медведчука думає, що в розвалі більшості винен "Кентавр"

Кравчук пропонує "нанюханих" зрадників більшості ставити на коліна

ДЕПУТАТИ "ЦЕНТРУ" ВИЙШЛИ ІЗ БІЛЬШОСТІ. Щоб не було "інсинуацій"

15 ДЕПУТАТІВ ІЗ ГРУПИ ГАВРИША ВИЙШЛИ З БІЛЬШОСТІ

ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ТАКИ ВИЙШЛА З БІЛЬШОСТІ


Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: що найбільше не подобається Тігіпку в Ющенку, чому біг-борди Януковича коштують лише 54 гривні, як Мороз став "паханом", чому "Віагра" підтримує Януковича, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...