Трьох депутатів Гавриша повернули у більшість

П'ятниця, 10 вересня 2004, 17:44
Депутати групи "Демініціативи-Народовладдя" Борис Райков і Олександр Бандурка стверджують, що не писали заяви про призупинення членства в більшості.

У п'ятницю Бандурка направив листа спікеру Володимиру Литвину, що він залишається у більшості і "заяви про призупинення не писав".

"9-10 вересня знаходжуся на лікарняному", - повідомляє Бандурка.

У свою чергу Райков у своєму листі Литвину каже, що "подібної заяви (про призупинення членства в більшості) я не писав". "Я підтверджую свою участь у депутатській більшості", - написано в заяві.

У апараті групи "Демініціативи" сказали, що таку ж заяву про те, що вона залишається у більшості, написала депутат Людмила Давидова.

Як відомо, у четвер член "Демініціатив-Народовладдя" Дмитро Святаш із трибуни парламенту зачитав заяву, що 15 членів групи призупиняють членство у більшості.

На питання про те, чи заявляли депутати Бандурка, Райков і Давидова про призупинення членства в більшості, Святаш сказав: "Під заявою, яку я оголосив з трибуни, стояли і їх підписи".

Як відомо, призупинити членство у більшості депутати вирішили тому, що їх не підтримує глава Фонду держмайна Чечетов, призначений за їх квотою. Святаш заявив про незгоду з рішенням Кабміну передати "Укрнафті", підконтрольній групі "Приват", держпакети двох нафтопереробних заводів.

У п'ятницю про вихід із більшості заявили депутати групи "Центр", а про призупинення членства – фракція Народної аграрної партії.

"Українська Правда"

Читайте також:

15 ДЕПУТАТІВ ІЗ ГРУПИ ГАВРИША ВИЙШЛИ З БІЛЬШОСТІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News