Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз спокійний: він переможе Ющенка, а тому поїде на рибалку

Неділя, 12 вересня 2004, 16:24
Лідер Соцпартії, кандидат у президенти Олександр Мороз впевнений у своїй перемозі над Віктором Ющенком в другому турі виборів президента.

У зв'язку з цим Мороз не переживає про результати виборів, сказав він у прямому радіоефірі в Кременчуці (Полтавська область).

"Я не переймаюся виборами, воно мені не пече, тому що я знаю, який буде результат. Вийдуть у другий тур Мороз та Ющенко, Ющенко буде на першому місці, я на другому. А в другому турі ми поміняємося місцями", - сказав Мороз.

Водночас він підкреслив необхідність блокувати фальсифікацію результатів першого туру і недопущення виходу в другий тур кандидата від влади Януковича.

"Мороз і Ющенко (у другому турі виборів) – це єдина умова виборів, виборів, а не суцільного Мукачева... Важливо, щоб ми не допустили фальсифікації", - сказав Мороз.

"Якщо в другий тур вийдуть Мороз та Ющенко, це будуть вибори (президента), а не призначення", - додав він.

Раніше, коли Мороз прогнозував свій вихід у другий тур, він повідомив, що у день виборів має намір спілкуватися з онуками та рибалити.

Там же у Кременчуці Мороз заявив, що вважає необхідним повернути обленерго в держвласність.

"Потрібно повернути в державну власність обленерго, тому що це лише механізм для подорожчання тарифів та викачування живих грошей від людей у кишені посередників", - сказав Мороз.

На його думку, реприватизація обленерго дасть змогу скоротити плату за електроенергію.

Крім того, за словами Мороза, в Україні видобувається достатньо природного газу для забезпечення комунальних потреб.

Як заявив Мороз, цей газ у три рази дешевший за імпортний, тому його направлення на комунальні потреби замість імпортного також дасть змогу скоротити комунальну плату за газ.

"(Тому) ми можемо наступного року знизити на 30%, не менше ніж на 30%, тарифи за комунальні послуги", - сказав Мороз.

"Українські новини"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування