Кравчука назвали брехуном, а аплодували ворожій мусі

Понеділок, 13 вересня 2004, 11:03
Повним провалом закінчився візит на Черкащину 11 вересня Леоніда Кравчука.

Про це повідомляє прес-служба Черкаського штабу кандидата у президенти Віктора Ющенка.

Спершу, інфомує прес-служба, Кравчук мав виступ в районному Будинку культури міста Золотоноші, де він агітував за кандидата у президенти Віктора Януковича.

"Люди закидали його звинуваченнями у брехні та необізнаності того, як насправді злиденно живеться народу України, і як осточортіла народу наявна державна влада", - повідомляє прес-служба.

Як сказано у прес-релізі, "по суті від присутніх у залі не прозвучало жодної схвальної оцінки діяльності як нинішнього уряду, так і державної влади в цілому".

Ситуація повторилася і в Черкасах, де екс-президент виступав в обласній філармонії, "куди в основному зігнали студентство Черкаських вищих навчальних закладів, ректори яких є довіреними особами Віктора Януковича".

Прес-служба зауважує, що коли дійшло до запитань, "не було жодного хоч би трохи лояльного, а звучали запитання, від котрих Кравчук все більше та більше переходив на невластиву йому підвищену тональність".

Серед запитань Кравчукові, про які повідомляється у прес-релізі, було й таке: чи є порушенням чинного законодавства про вибори президента України факт зібрання у філармонії на зустріч із ним студентів кількох черкаських вищих навчальних закладів, ректори яких є довіреними особами Януковича в області.

До того ж, як повідомляє прес-служба, впродовж усього перебування Кравчука біля мікрофону навколо його голови крутилася муха.

А присутні у залі, сказано у прес-релізі, найбільше аплодували після слів Кравчука на адресу мухи: "Мабуть, заслана з ворожого табору!"

"Українська правда"

Читайте також розділ "Української правди", присвячений виборам президента: як Мороз може перемогти на виборах президента, що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку, що найбільше не подобається Тігіпку в Ющенку, як Мороз став "паханом".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування