Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) знову хоче влаштувати "дерибан". У парламенті

Понеділок, 13 вересня 2004, 12:44
Народний депутат, член фракції СДПУ(о) Геннадій Руденко думає, що питання про проведення перерозподілу парламентських портфелів на користь провладних сил залишається гострим.

Про це він заявив в понеділок журналістам, повідомляє прес-служба нардепа.

Він вважає, що тільки завдяки перерозподілу парламентських портфелів на користь провладних сил можна буде говорити про подальше існування більшості.

"Я розумію, що керівні посади давалися як компромісний варіант, це була своєрідна "гра в піддавки" з боку провладних сил для подальшої спільної роботи з опозицією. Але ми усі свідки того, що дуже рідко цю роботу можна назвати продуктивною", - сказав Руденко.

"Деякі міжнародні події свідчать, що навіть найбільш великі корпорації валяться, коли вчасно не прийняти рішучі кроки щодо оптимізації їхніх дій. У нашому випадку, парламент або далі буде знаходитися в комі, або ж депутати почнуть працювати, але на нових посадах і з новими повноваженнями", - стверджує нардеп.

Руденко також вважає, що ті депутати, які виходять з більшості, зацікавлені не в приверненні уваги до своїх персон, а насамперед, у виконанні своїх зобов'язань.

"Я вважаю, що є значна частина народних депутатів, що розчарувалися роботою парламенту. Їхні ініціативи часто паралізуються на етапі проходження в парламентських комітетах, голови яких часто висловлюють не позицію комітету, а позицію політичної сили, що представляють", - сказав він.

Руденко також помітив, що процеси, що відбуваються в парламенті, можна було б передбачати ще на початку 2003 року.

"Кризовий стан парламентської більшості – наслідок того, що народні депутати, які взяли на себе відповідальність за прийняття рішень у державі, не мають жодних мотивацій для роботи у Верховній Раді", - заявив він.

"Українська правда"

Читайте також розділ "Української правди", присвячений виборам президента: як Мороз може перемогти на виборах президента, що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку, що найбільше не подобається Тігіпку в Ющенку, як Мороз став "паханом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування