Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість розвалилася, бо її гвалтували, і догвалтувалися...

Понеділок, 13 вересня 2004, 15:53
Керівник передвиборчої кампанії Віктора Ющенка Олександр Зінченко вважає, що розпад більшості свідчить про невіру політичної еліти у перемогу Віктора Януковича.

Про це він заявив в ефірі радіо "Свобода".

"Парламентська більшість, вона вже не існує, як парламентська урядова коаліція, – це штучне утворення, що немає якихось ідеологічних підстав. Воно було створене штучними засобами і валиться при першій, як кажуть, напрузі", - сказав Зінченко.

"І головне, прем’єр втрачає політичну підтримку в парламенті, і це свідчить, що політична еліта не вірить у перемогу Януковича, вона займає іншу позицію", - додав він.

На думку Зінченка "є межа тиску на депутатів, є межа ґвалтуванню".

"Реакція не забарилася, ми все побачили в залі, вона була неочікуваною, як сьогодні адміністрація президента так обережно формулює: "недостатньо вмотивованими були дії депутатів", - каже Зінченко.

Але Зінченко відкидає такі закиди адміністрації президента. "Я думаю, що ми знаходимося в одному кроці від формування нової парламентської коаліції, нової конструкції", - також сказав він.

"Я б не називав цих людей (які вийшли з більшості) дезертирами. Йдеться про ланцюгову програму розпаду парламентської більшості. Дивіться ланцюгову реакцію розпаду парламентської коаліції", - сказав Зінченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування