"Загадка Віктора Януковича" або Подвиг журналіста

Понеділок, 13 вересня 2004, 17:11
Заслужений журналіст і письменник опублікував дані про геноцид українського народу, вчинений під час президентства Кучми

Чесно кажучи, не очікував, що життя в сучасних українських реаліях залишає "місце для подвигу". Тим приємніше, що цей подвиг вчинив колега, мало того, представник покоління, яке прийнято називати "старою формацією" (тепер очевидно, що зовсім помилково вкладати в цей термін негативний зміст).

68-літній журналіст "Літературної України" Валентин Чемерис провів блискучу "спецоперацію", перед якою тьмяніє навіть ефект знаменитого "касетного скандалу".

Схемі, за якою була здійснена дана акція, можуть позаздрити представники провідних спецслужб світу. От що значить "стара гвардія"!

Заручившись повною довірою, а як наслідок "доступом до тіл" Віктора Федоровича і його найближчого оточення, автор бестселера одержав доступ і до найточнішої статистичної інформації (де вже вона більш точна, ніж у надрах Кабміну?!), чим і скористався на благо українського народу.

Мало того (от високий клас!), Валентин Лукич зумів у такий спосіб замаскувати свою інформацію, чим забезпечив доступ до неї всіх громадян України за допомогою тих людей, для кого, як для "команди наступника Кучми" ця інформація надзвичайно небезпечна: за гроші з передвиборчого фонду кандидата в президенти України Януковича, з використанням майна Партії Регіонів, що висунула його у Донецьку, тиражем у 1 200 000 (!) екземплярів була випущена брошура "Загадка Віктора Януковича", за поширення якої активно узявся виборчий штаб вищезгаданого кандидата.

Цілком читати цей високомистецький твір я порадив би тільки Михайлові Поплавському – він знайде тут невичерпне джерело натхнення для своїх нових хітів, а можливо й лібрето до опери, і курсантам академії СБУ – як практикум з приховування найважливішої інформації у відкритих джерелах.

Представникам Гаазького трибуналу, а також громадянам України (у т.ч. слідчим Генпрокуратури) настійно рекомендую прочитати початок другого абзацу на сторінці 6:

"Сьогодні Донеччина – це 4,7 мільйонів мешканців (11 відсотків населення України),...."

Усе!!! Ось 10 слів, через які мужній журналіст написав цю, як він неї назвав "спробу дослідження"! От він ПОДВИГ ЖУРНАЛІСТА! Ви ще не зрозуміли?! Не дивно! Адже і представники виборчого штабу Януковича, що напевно рецензували дану брошуру перед її виходом не помітили цієї бомби, так уміло підкладеної мужнім журналістом...

Зробіть нехитру арифметичну дію – складіть пропорцію (курс алгебри, по-моєму, 6-го класу СШ) – (4,7 млн.*100)/11 = 42,727 млн.
НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ СЬОГОДНІ СКЛАДАЄ 42 МІЛЬЙОНА 727 ТИСЯЧ ЧОЛОВІК!!!

Тобто за роки правління нинішнього гаранта Україна зазнала втрат БІЛЬШЕ, ніж під час ГОЛОДОМОРУ 1932/33 РОКІВ!

Якщо Голодомор в Україні (близько 7 мільйонів жертв), і різанину вірменів у Туреччині в 1915/16 роках (1,5 мільйона жертв) світове співтовариство визнало геноцидом, то чим воно визнає жертви завдані українському народу під час президентства Кучми, щирий масштаб яких розкрив мужній журналіст? Він зробив свою справу, тепер слово за Генпрокуратурою України і Міжнародним трибуналом у Гаазі...

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування