Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

До шанувальників Януковича додалося ще півмільйона з Росії

Понеділок, 13 вересня 2004, 17:51
У російських регіонах зібрано більше 560 тис. підписів українських громадян, що проживають у Росії, на підтримку висування кандидата в президенти України Віктора Януковича, повідомив координатор ініціативної групи "За демократичну Україну!" Володимир Бєлов.

"Наша акція проходила протягом місяця в різних регіонах Росії і сьогодні вона завершилася. Нами на підтримку висування Януковича було зібрано 562 тис. підписів українських громадян, що проживають у Росії, з них у Москві було зібрано 174 тис. підписів, у Санкт-Петербурзі - 221 тис. підписів, у Тюмені - 119 тис. підписів.

Інші підписи були зібрані в Московській, Білгородській, Ростовській та інших областях Росії", - сказав Бєлов на прес-конференції в понеділок у Москві.

За його словами, представників ініціативної групи "приємно здивувала активність, яку виявляли люди".

Він повідомив, що в Москві стаціонарний пункт зі збору підписів розташовувався на площі Київського вокзалу. "Ми зустрічали і проводжали потяги, які йдуть в Україну і з неї. Люди виявляли велику активність", - сказав він.

Тим часом представник ініціативної групи в Тюмені Михайло Тульський повідомив, що в Тюменській області, де проживає велика кількість громадян України, люди також були досить активні.

"У ході нашої роботи ми зрозуміли, що людей хвилюють російсько-українські відносини, вони хочуть, щоб наші народи, що століттями жили разом, продовжували дружні відносини. Для них одним з основних моментів політичного життя є відносини з Росією", - сказав він.

В ініціативній групі вважають, що "саме Янукович користується найвищою підтримкою серед української діаспори в Росії, серед громадян України, що проживають на російській території".

Як запевнили журналістів представники групи, робота зі збору підписів проводилася відповідно до інструкцій, отриманих від ЦВК України.

Інтерфакс


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування