5-й канал відключили... через картинку

Понеділок, 13 вересня 2004, 18:18
Кабінет Міністрів України зазначає, що трансляцію "5-го каналу" в Донецькій області було припинено через неякісне зображення та відсутність договорів з кабельними мережами.

Таку відповідь отримавв на депутатський запит голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Микола Томенка, стосовно незаконного відключення 5-го каналу у Донецькій області, повідомляє сайту 5 каналу

Кабмін відповів: "це сталося з двох причин. Перша - неспроможність 5-го каналу надати якісне зображення, друга - відсутність юридично оформлених відносин із кабельними мережами".

"Перша правда полягає в тому, що технічне обладнання, яке є в розпорядженні каналу, принципово виключає можливість надання неякісного сигналу. Друга правда в тому, що у повній відповідності з чинним законодавством, 5-тий канал МАЄ угоду із Асоціацією "Укртелемережа" до 1 червня 2008 року", - зазначено на сайті каналу.

"Загалом в Україні права на ретрансляцію нашого каналу мають 103 підприємства - це засвідчує, наприклад, підпис генерального директора "Укртелемережі" Валерія Болтова та "мокра" печатка шановної асоціації", - наголошується в повідомленні.






Читайте також розділ "Української правди", присвячений виборам президента: як Мороз може перемогти на виборах президента, що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку, що найбільше не подобається Тігіпку в Ющенку, як Мороз став "паханом".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...