Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвина зробили винним у розвалі більшості

Вівторок, 14 вересня 2004, 13:43
Координатор парламентської більшості Степан Гавриш заявляє, що розпаду парламентської більшості сприяв спікер Верховної Ради Володимир Литвин

"Голова Верховної Ради України зробив все, щоб більшість розпалася", - заявив Гавриш в ефірі Радіо ЕРА FM у програмі "Віч-на-віч" у понеділок увечері.

Він вважає, що парламентська більшість "була приречена на максимально технічну функцію у відносинах з головою Верховної Ради, і спроба знайти який-небудь діалог, була неможлива спочатку".

За його словами, після заяви фракції Народної аграрної партії України про припинення членства в парламентській більшості "стало зрозуміло, що спікер максимально дистанціюється від більшості".

"Політична реформа, що фактично знаходиться в його руках, не має жодних перспектив, поки Литвин особисто привселюдно чітко не заявить, що він готовий її підтримати", - сказав Гавриш.

"Якщо цього не відбудеться, не можна говорити надалі про будь-яку перспективу політичної реформи", - відзначив він.

Як повідомлялося, у минулу п'ятницю кілька членів групи "Центр" заявили про вихід з парламентської більшості.

З парламентської трибуни член групи Сергій Бондарчук оголосив про вихід з більшості 11-ти депутатів. Пізніше інший представник "Центру" Василь Гаврилюк уточнив, що заяви про вихід з більшості написали 9 членів групи.

Крім того, фракція Народної аграрної партії України (21 депутат), а також 15 членів групи "Демократичні ініціативи - Народовладдя" заявили про припинення членства в більшості.

Литвин очолює Народну аграрну партію України.

У понеділок Гавриш також заявив, що до більшості зараз формально входять 230 депутатів, оскільки припинення членства не є виходом з об'єднання.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Кучма не кричав. А лише сказав кучмістам, що не буде займатися політреформою

КУЧМА ЗАПРОПОНУВАВ РОЗВАЛЕНІЙ БІЛЬШОСТІ ЗНІМАТИ ШТАНИ?

ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ВИЙШЛА З БІЛЬШОСТІ. Тому що їм викрутили руки і зрадили

ДЕПУТАТИ "ЦЕНТРУ" ВИЙШЛИ З БІЛЬШОСТІ. Щоб не було "інсинуацій"

Фракція Януковича вважає, що більшість врятує Генпрокуратура?

Шуфрич не вірить у відставку Януковича і шукає 1-2 депутатів

Ющенко думає, що тепер у Медведчука будуть проблеми з фантазією


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...