Мороз не буде давати гроші на газету "Грані+", а Коробову обвинуватив у роботі на Ющенка

Вівторок, 14 вересня 2004, 16:22
Відоме опозиційне видання "Грані +" буде виходити тільки в інтернеті через відсутність коштів.

Про це повідомив лідер Соцпартії Олександр Мороз на прес-конференції в Черкасах, де він перебував у рамках свого передвиборчого туру.

"Грані +" редагувалися раніше Юрієм Луценком. Сьогодні він відповідає за мої поїздки регіонами, і через це відмовився редагувати газету", - сказав Мороз.

"Зараз "Грані +" виходять тільки в Інтернеті. Витрачати на неї гроші в нас немає можливості", - додав Мороз.

Він так само розповів, що спонсор, який давав раніше кошти на розкручування видання, у свій час висунув умову: усі журналісти "Граней +" пишуть, що хочуть і як хочуть.

"І ми не втручаємося в їхні матеріали. Потім спонсор відійшов убік, а редагувати газету, Луценко не може. Через це, видання не виходить, працює тільки Інтернет-версія", - пояснив він.

Щодо Тетяни Коробової, яка у понеділок розмістила на сайті "Граней+" деякі в'їдливі зауваження на адресу фракції соціалістів, Мороз сказав:

"Не потрібно бути великим політологом, щоб зрозуміти – сьогодні вона працює на Віктора Ющенка. І відпрацьовує зарплату, що їй платить Михайло Бродський".

" Чи буде Коробова і далі продовжувати в тому ж дусі? Подивимося. На сторінках "Обозрєватєля" вона пояснює свою позицію тим, що йдуть "жнива", якщо платять, потрібно працювати. Але її останні сентенції виходять за грані розумного змісту... ", - додав Мороз.

"Ми будемо думати, як бути з цією історією, і з тим, щоб Коробова давала в газеті перевірену інформацію", - завершив він.

Як відомо, "Грані +" – газета, яку неодноразово Кучма критично коментував на записах Мельниченка. У 2003 році Генпрокуратура порушила кримінальну справу за втручання в діяльність державних діячів – у справі проходили регіональні газети, що передруковували різко критичні статті Коробової про Кучму й інших керівників держави. Через якийсь час справу було закрито.

"Обком"


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування