МВС ЗАПЕРЕЧУЄ, ЩО ЗА ГОНГАДЗЕ БУЛО СТЕЖЕННЯ

Вівторок, 14 вересня 2004, 17:47
Міліція не встановила факту стеження за журналістом Георгієм Гонгадзе.

Про це заявив у вівторок в інтерв'ю журналістам заступник міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ті люди, що тоді працювали, починаючи від керівника тієї служби і закінчуючи рядовими співробітниками, усі заперечують, що таке стеження було. Тобто вони цього не підтверджують. Інше: ті документи, що могли б про це свідчити, знищені. Тобто, у 2001 році", - сказав Корнієнко.

Заступник міністра уточнив, що частина документів щодо цієї справи була знищена за терміном давності і через службову недбалість.

Як відомо, у липні Генпрокуратура офіційно визнала, що за Гонгадзе велося зовнішнє спостереження міліцією до дня його зникнення 16 вересня 2000 року. Генпрокуратура доручила провести МВС службове розслідування цього факту.

Раніше були оприлюднені протоколи допитів у Генпрокуратурі співробітників зовнішнього спостереження, які підтвердили стеження за Гонгадзе.


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...