Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ВИСТУПИТЬ В КИЄВІ – ЙОГО ПОЧУЮТЬ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

Середа, 15 вересня 2004, 10:31
18 вересня кандидат у президенти Віктор Ющенко виступить на Майдані Незалежності у Києві.

Там відбудеться акція "Разом переможемо!",у якій візьмуть участь артисти Тарас Петриненко та Оксана Білозір, гурти "Плач Єремії", "Тартак", "Танок на Майдані Конго" та "ВВ".

Перед цим зібранням виступить Ющенко. Його звернення у прямій трансляції зможуть почути та побачити близько 300 тисяч українців.

"18 вересня Віктора Ющенка почує вся Україна. Його виступ із Майдану Незалежності транслюватиметься на "5-му каналі", його можна буде побачити з телеекранів на площах усіх обласних центрів держави", - повідомив заступник керівника штабу Ющенка Тарас Стецьків.

За його словами, цю масштабну акцію заплановано як одночасний мітинг у всіх двадцяти п'яти обласних центрах України.

"Практично це буде програмний виступ кандидата у президенти Віктора Ющенка. У такий спосіб ми хочемо донести його ідеї безпосередньо до виборця", - зазначив він.

"Акція має дати людям відчути, що вони не самі, що їхніх однодумців багато, і разом вони сильні. Вони мають побачити, що міфічна "сила" Януковича - насправді ніяка не сила, бо він тримається лише за адміністративний ресурс", - сказав Стецьків.

"Справжня сила - це народ всієї України, який об'єднається на мітингу для підтримки Віктора Ющенка", - наголосив Тарас Стецьків.

Він переконаний, якщо влада піде на зрив виборів чи на їх фальсифікацію, люди не залишаться байдужими, вони вийдуть на вулиці, щоб захистити свій вибір.

У рамках акції перед людьми в обласних центрах виступлять народні депутати з "Нашої України" та БЮТ, довірені особи Ющенка. На екранах буде продемонстровано фільми про кандидата у президенти.

"Виборча кампанія вступає в завершальну фазу. Нам не вдається прорватися на центральні канали телебачення, тому зараз Ющенко робить головну ставку на безпосереднє спілкування з людьми", - додав він.

"Основне гасло акції - "Прийди й послухай Ющенка!". Люди зможуть без будь-яких перекручень і цензури почути те, що хоче сказати їм народний кандидат у президенти", - зазначив Стецьків.

"Українські новини"



Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
Усі новини...