Фракція Литвина спіймала Януковича на недотриманні слова

Середа, 15 вересня 2004, 11:54
Нардеп, уповноважений фракції Народної аграрної партії, Сергій Касьянов відкидає обвинувачення координатора більшості Гавриша на адресу спікера Литвина у провалі політреформи.

Про це він заявив 13 вересня ввечері у прямому ефірі Радіо "Ера ФМ".

"Литвин з трибуни Верховної Ради неодноразово підкреслював, що він є прихильником політичної реформи і саме ВР виграє від того, що центр політичних рішень буде у парламенті", - наголосив народний депутат.

Водночас Касьянов погодився з Гавришем в тому, що “роль Литвина в конституційному процесі, як і роль президента Леоніда Кучми, є значною”.

Призупинення членства у парламентській більшості фракції Народної аграрної партії Касьянов назвав послідовною позицією.

“Це - не демарш, це послідовна позиція фракції, яка має за своїми плечима потужну партію, і позиція, перш за все, політична”, - зауважив народний депутат.

Така позиція, за словами Касьянова, полягає у невиконанні парламентсько-урядових угод.

“В заяві, ми чітко наголошуємо, що це перш за все невиконання угод, які є. Ми можемо сьогодні зустрітись з усіма нашими партнерами, з прем'єр-міністром, покласти на стіл конкретні документи і подивитись, проаналізувати як вони були виконані”, - сказав уповноважений фракції НАПУ.

Проте Касьянов наголосив, що фракція не вийшла, а лише призупинила своє членство у більшості. “Ми чекаємо діалогу. Якщо такий діалог відбудеться, ми зможемо вирішити всі проблемні питання”, - підкреслив народний депутат.

У свою чергу лідер фракції НАПУ Михайло Гладій заявив, що ніхто навіть не намагається вести переговори з фракцією з метою повернення її у більшість.

Гладій розповів, що фракцію не запрошували на зустріч з президентом, яка відбулася вчора. "У нас є позиція, хто хоче, нехай з нами говорить, але поки що ніхто не намагався", - сказав він.

Як повідомлялося, 10 вересня фракція Народної аграрної партії, яка нараховує 21 депутата, заявила про призупинення свого членства в парламентській більшості.

УНІАН

Читайте також:

Литвина зробили винним у розвалі більшості

ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ВИЙШЛА З БІЛЬШОСТІ. Тому що їм викрутили руки і зрадили


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування