Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Начштаба Ющенка побачив нову машину у Чорновола після переходу до Януковича

Середа, 15 вересня 2004, 14:03
Тарас Чорновіл "зрадив справу свого батька" i нині разом зі своїм братом Андрієм перебуває в таборі антиукраїнських сил, вважає керівник Львівського облштабу Ющенка Петро Олійник.

Так Олійник на прес-конференції у Львові прокоментував рішення Чорновола бути неофіційним радником Януковича.

Водночас Вiктор Ющенко, за словами Олiйника, сьогодні продовжує ту політику, провідником якої раніше був В'ячеслав Чорновiл.

Глава ющенкiвського штабу також скритикував один із останніх виступів Тараса Чорновола, назвавши його "ахінеєю". Такої характеристики заслужила теза Тараса, що нині тільки із Західної України за кордон виїхало п'ять мільйонів осіб.

"Це рівно стільки, скільки живе людей у Львівській, Тернопільській i Iвано-Франкiвськiй областях. То що, у нас всі виїхали?", - заявив Олійник.

На його думку, подібне жонглювання фактами – частина сценарію влади по невизнанню результатів голосування в західному регіоні. Бо, мовляв, так багато не могло проголосувати, бо всі ж "за кордоном".

Таким чином Чорновіл лише підігрує антидержавним силам, впевнений Олійник.

Олійник також сказав, що "невідомо", чи заплатили Чорноволу за перехід до Януковича, але "машину він змінив".

"Українська правда", Львів

Читайте також:

Куди іде Тарас Чорновіл?


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування