Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Тараса Чорновола готується замах?

Середа, 15 вересня 2004, 16:55
Народний депутат, член фракції "Наша Україна" Петро Олійник просить надати охорону нардепу Тарасу Чорноволу у зв’язку з можливим замахом на останнього.

Про це йдеться у зверненні Олійника до керівника Львівської обласної прокуратури Євгена Блажівського, керівника УМВСУ у Львівській області
Олега Сала та керівника СБУ у Львівській області Володимира Хімія.

"Мені, як народному депутату України, з компетентних джерел стало відомо, що на народного депутата України Тараса Чорновола готується замах під прикриттям загального невдоволення виборців Львова його рішенням стати Радником прем’єр-міністра України Віктора Януковича", - йдеться у зверненні.

"У зв’язку із цим, прошу Вас надати охорону народному депутату Чорноволу", - йдеться у зверненні.

Також Олійник попросив Блажівського, Сала і Хімея виступити із "публічними заявами про те, що очолювані ними відомства готові забезпечити безпеку радника прем’єр-міністра, нардепа Чорновола і не допустять провокацій".

"Українська правда"

Начштаба Ющенка побачив нову машину у Чорновола після переходу до Януковича

Куди іде Тарас Чорновіл?


Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування