Литвин ненавидить Гавриша як Бунін Маяковського?

Середа, 15 вересня 2004, 18:09
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає нижчим своєї гідності відповідати на звинувачення координатора парламентської більшості Степана Гавриша.

Про це він сказав сьогодні журналістам підчас перебування на київському заводі "Атек", де він ознайомлювався з ходом виробництва вітчизняних комбайнів.

Зокрема він підкреслив, що не хотів би коментувати заяви Гавриша, "опускатись до рівня рефлексії на закиди". "Я думаю, що політичне життя все розставить на свої місця", - підкреслив Литвин, додавши, що він завжди уникав давати оцінки будь-кому і вважає це правильним підходом.

"Тому обмежусь відомою історією: якось Маяковський зустрів Буніна і почав майже кричати на нього: "Ви мене дуже сильно ненавидите", на що Бунін відповів: "Ні. Забагато честі", - сказав голова ВР.

10 вересня 2004 р. фракція Народної аграрної партії України (Литвин є головою НАПУ) заявила про призупинення свого членства в парламентській більшості.

13 вересня координатор парламентської більшості Гавриш заявив, що Литвин зробив усе, щоб парламентська більшість розпалася.

УНІАН

Читайте також:

Литвина зробили винним у розвалі більшості

Кучма не кричав. А лише сказав кучмістам, що не буде займатися політреформою

КУЧМА ЗАПРОПОНУВАВ РОЗВАЛЕНІЙ БІЛЬШОСТІ ЗНІМАТИ ШТАНИ?

ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ВИЙШЛА З БІЛЬШОСТІ. Тому що їм викрутили руки і зрадили

ДЕПУТАТИ "ЦЕНТРУ" ВИЙШЛИ З БІЛЬШОСТІ. Щоб не було "інсинуацій"

Фракція Януковича вважає, що більшість врятує Генпрокуратура?

Шуфрич не вірить у відставку Януковича і шукає 1-2 депутатів

Ющенко думає, що тепер у Медведчука будуть проблеми з фантазією


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...