Команда Ющенка прийде на "Інтер" тільки в живий ефір

Середа, 15 вересня 2004, 18:58
Штаб Ющенка заявляє, що вони погоджуються взяти участь у програмі "Народна платформа" на каналі "Інтер" лише у разі її прямого ефіру.

Як повідомляє прес-служба штабу Ющенка, у середу канал "Інтер" надіслав до їм факс-запрошення на запис програми "Народна платформа".

Це сталося одразу після оголошення командою Ющенка пікетування каналу в рамках акції "Досить брехати!", призначеної на 16 вересня, зазначає прес-служба. Представникам команди Ющенка пропонується "взяти з собою прапори та символіку партії".

У листі не міститься більше ніякої інформації щодо запрошених гостей, хронометражу програми, часу і дня трансляції запису в ефірі.

Як зазначає штаб Ющенка, "програма "Народна платформа" ще під час парламентських виборів зарекомендувала себе як така, яка лобіює інтереси влади і ігнорує позицію людей". "Починаючи з виборів-2002 і до сьогодні, ця програма використовується для маніпуляції громадською думкою".

Прес-служба штабу Ющенка заявляє, що вони братимуть участь у проекті "Народної платформи" виключно за умов прямого ефіру – "щоб не допустити перекручування інформації, чим грішить "Інтер".

"Ця інформація є відкритою відповіддю прес-служби Центрального штабу Ющенка на запрошення телеканалу "Інтер", - ідеться у повідомленні.

Читайте також:

У день зникнення Гонгадзе запалять свічки і пікетуватимуть "Інтер"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News