Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура ганяється за Тимошенко, тому що обвинувачення буде вже в четвер

Середа, 15 вересня 2004, 20:03
Генеральна прокуратура України вживає всі заходи для того, щоб вручити повістку народному депутатові Юлії Тимошенко в зв'язку зі зверненням Головної військової прокурати (ГВП) Росії.

Про це повідомив агентству Інтерфакс-Українаначальник прес-служби Генпрокуратури Сергій Руденко. Однак, за його словами, депутат ухиляється від її одержання.

За його словами, 13 вересня ГВК РФ винесла постанову "про притягнення Тимошенко до відповідальності в якості обвинувачуваної за організацію кількаразової дачі хабара через посередника на території Росії посадовим особам Міноборони РФ, що у взаєминах з корпорацією "ЄЕСУ" представляли інтереси нацоборони Росії.

Руденко відзначив, що Генпрокуратура України одержала від ГВП Росії клопотання про надання правової допомоги. Він також додав, що пред'явлення обвинувачення заплановане в Москві на 16 вересня.

Відповідно до цього Генпрокуратура України робить усе можливе, щоб вручити повістку Юлії Тимошенко з повідомленням про те, що ГВП збирається висунути їй обвинувачення і їй необхідно з'явитися в призначений термін до Москви, сказав співрозмовник агентства.

Як пояснив Руденко, функції Генпрокуратури в даному випадку зводяться лише до вручення повістки, рештою буде займатися ГВП Росії.

Начальник прес-служби Генпрокуратури також додав, що за даними слідчого управління Генпрокуратури Тимошенко "ухиляється від одержання повістки". Представники Генпрокуратури були й в офісі Тимошенко і за місцем її проживання, однак охорона народного депутата говорить про те, що її нема, повідомив Руденко.

Читайте також:

Тимошенко викликають до Москви у прокуратуру. Вона дізналась про це з новин

Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування