Тігіпко визнав, що "біг-морди" - помилка

Четвер, 16 вересня 2004, 10:39
Керівник виборчого штабу Віктора Януковича Сергій Тігіпко вважає тактичною помилкою встановлення біг-бордів кандидата.

"Я вважаю, що те, що зробили з біг-бордами, - є тут і проблеми, тому що дійсно, коли ніхто інший не виставив у цей час своїх біг-бордів, то це сприйнялося трохи, знаєте, як такий тиск", - сказав Тігіпко в інтерв'ю Бі-Бі-Сі.

За його словами, зараз штаб змінив тактику і сьогодні Януковича "все менше і менше на біг-бордах". "Думаю, що до такої тактики ми повернемося трошки пізніше", - додав він.

Тігіпко визнав, що наразі Янукович домінує в ефірі, але при цьому зазначив, що так само "практично домінували під час свого прем'єрства" і Кінах, і Ющенко.

"Але біда для нашого штабу в тому, що він постійно виглядає як прем'єр, він постійно говорить як прем'єр. Він нічого не говорить про серйозну політику, він не говорить як кандидат у президенти", - поскаржився Тігіпко.

"Зараз ніхто не апелює, тому що ніякої агітації нема. І для нас, на жаль, сьогодні - ми поки що не показали Януковича як кандидата в президенти", - зазначив керівник штабу.

Тігіпко також зазначив, що "для агітації цей час на телебаченні - не дуже ефективний", але "з другого боку, ми бачимо ефективно діючий уряд, достатньо успішний уряд, який піднімає стипендії - в два рази, заробітну плату вчителям - 58 відсотків з початку року, лікарям і так далі".

Тігіпко вкотре висловився за те, що "вибори повинні бути публічними".

"Тому тут треба би йому, можливо, справді, брати відпустку, більше їздити самому Віктору Федоровичу Януковичу, бути ще більш публічним - вже як кандидату в президенти, не як прем'єр-міністру. А ми йому всі будемо допомагати", - зазначив керівник штабу.

На запитання, чи працюють у штабі російські технологи, Тігіпко сказав: "У всіх штабах є технологи, які консультують українських технологів".

"Ми отримуємо не тільки від російських, але й від інших консультантів, з якими ми співпрацюємо по одній, чи по другій, чи по третій програмі", - додав він, зазначивши, що "неможливо провести кампанію людям, які не знають ситуації по Україні, які не проводили кампанії по Україні".

На запитання, що він робитиме після виборів, Тігіпко сказав, що повернеться до Національного банку.

Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News