Тігіпко боїться вже не грузинського варіанту, а Молдови і Росії

Четвер, 16 вересня 2004, 11:20
Керівник виборчого штабу Віктора Януковича Сергій Тігіпко: за збереження нинішньої динаміки, прем'єр "легко" переможе в другому турі Віктора Ющенка.

Таку думку він висловив в інтерв'ю українській службі Бі-Бі-Сі

"Я вважаю, що шанси є і в Януковича, і в Ющенка, кінець-кінцем. Я виходжу з того, що голосувати будуть конкретні українці - і вони будуть віддавати свої голоси", - сказав Тігіпко.

Сказати зараз, що тільки Ющенко може виграти, коли уже і агенції, які проводять дослідження по Україні, які завжди були, я би сказав, більше схильними до Ющенка, вже дають сьогодні розрив, скажімо, в п'ять відсотків між кандидатами... Ну, ви знаєте, це означає, що такі заяви - це просто політична технологія", - зазначив він.

За словами Тігіпка, за півтора місяця Янукович наблизився до Ющенка по рейтингах, "і якщо буде така динаміка, то може, у другому турі Янукович легко переможе".

При цьому він також зазначив, що "набагато більше половини лівих голосів відійде Януковичу".

Коментуючи заяви президента і прем'єр-міністра з приводу стабільності, спокою у країні, недопущення революцій, Тігіпко сказав, що головне, щоби ми "зберігали спокій у державі, тому що мені здається, що ми це трошки недооцінюємо".

Він зазначив, що незважаючи на "різні погляди на розвиток нашої держави, то сказати відверто, принципової різниці такої нема".

Тому, за його словами, і президент, і прем'єр-міністр говорять про те, "щоби ми не перейшли межі... щоби ми просто втримувалися в межах розумної політичної конкуренції, щоби ми не пересварилися знову - "Схід-Захід" чи "ліві-праві", чи конфесії, не дай, Боже.

"Слава Богу, у нас нічого не було такого, як скажімо, у наших сусідів - чи в Молдові, чи в Росії проблеми. Я вважаю, що і прем'єр, і президент турбуються якраз про це", - сказав Тігіпко.


Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...