Зірвати засідання Львівської міськради вибухом не вдалося

Четвер, 16 вересня 2004, 11:37
У приміщенні Львівської міської ради, про замінування якої повідомляли раніше, вибухівку не виявили.

Про це повідомляє в четвер Західна Інформаційна корпорація з посиланням на завідувача сектору НС та цивільного захисту населення Галицького району Львова Євгена Басана.

Він повідомив, що в четвер о 10.25 працівники вибухо-технічної служби із спеціально тренованою собакою завершили огляд приміщення Львівської міської ради вибухівку не виявили.

За словами Басана, попередня версія про замінування – "намір аноніма зірвати роботу пленарного засідання сесії Львівської міської ради".

Опісля огляду робота Львівської мерії продовжилась у звичному режимі, а також розпочалося сесійне засідання міськради.

Нагадаємо, що в середу о 23.58 невідомий зателефонував на "02" і повідомив про замінування приміщення Львівської міської ради. Анонім жодних вимог не висував. Лише повідомив, що вибух пролунає 16 вересня об 11.00.

У четвер у Львівській міській раді було заплановано проведення пленарного засідання сесії Львівської міськради.


Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування