Підвищені пенсії Янукович платитиме зі "складчини" олігархів?

Четвер, 16 вересня 2004, 12:25
Для виплати підвищених пенсій уряд Януковича братиме гроші у бізнесменів.

Такий варіант припустив народний депутат Микола Томенко, коментуючи заяви прем’єра про підвищення пенсій вдвічі, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

За його словами, "в штабі Януковича істерика". "Опоненти прибиті до землі реальним рейтингом прем’єра", - заявив народний депутат.

"Стало відомо, що реальний розрив між Януковичем та Віктором Ющенком складає 7-10%, що свідчить про повний провал планів штабу Януковича, який розраховував на початок вересня вирівняти рейтинги кандидатів", - зазначив Томенко.

"Тому політтехнологи запропонували Януковичу "пожежний варіант" – озвучити підвищення пенсій вдвічі, що є фактичним виконанням одного кроку з Плану дій Віктора Ющенка "10 кроків назустріч людям", - вважає Томенко.

"Однак проблема полягає в тому, що заяви Януковича не відповідають реальним можливостям. Адже ні уряд, ні Пенсійний фонд фінансово і організаційно не готові до виконання таких заяв прем’єра", - заявив він.

"Для того, що виконати обіцянки Януковича терміново складається список бізнесменів та бізнес-структур, які будуть зобов’язані внести кошти на виборчий проект Януковича "підвищення пенсій. Проте олігархи не скинуться на цей проект більше, ніж на два місяці", - стверджує він.

Томенко відзначає у цьому позитив, тому що це фактично є виконанням другого пункту Плану дій Ющенка про повернення вкраденого народу. При цьому він зазначає, що "весь План дій може виконати тільки президент Віктор Ющенко".


Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування