У київської прокуратури є чотири дні, щоб знайти Тимошенко

Четвер, 16 вересня 2004, 14:22
Генпрокуратура України одержала від Головної військової прокуратури (ГВП) Російської Федерації повторне міжнародне доручення про вживання заходів, що зобов'язують народного депутата Юлію Тимошенко з'явитись до ГВП.

Новий виклик призначено на 21 вересня, повідомив у четвер начальник прес-служби Генпрокуратури України Сергій Руденко.

За його словами, інформація про те, що Генпрокуратура вже вручила повістку Тимошенко, не відповідає дійсності.

"Вона знала, що її викликають сьогодні до ГВП РФ, але не з'явилася", - сказав Руденко, підкресливши, що повістку, як видно, вручили комусь з оточення Тимошенко, "але не особисто їй у руки".

Руденко додав, що Генпрокуратура продовжує робити все можливе, щоб вручити повістку особисто Тимошенко.

У той же час представник ГВП нагадав, що в наслідку є досить доказів, підтверджених слідчим шляхом, про дачу Тимошенко хабарів у валюті багатьом офіцерам Міноборони Росії, які брали участь у підготовці контракту щодо постачання Україною матеріально-технічних засобів для нестатків МО РФ.

Ціни постачань були завищені в 1,5-2 рази.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте також:

Тимошенко викликають до Москви, у прокуратуру. Вона довідалася про це з новин


Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування