Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

День зникнення Гонгадзе стане Днем захисту прав людини?

Четвер, 16 вересня 2004, 14:56
Фракція Соціалістичної партії України поставить у парламенті питання щодо необхідності проголошення 16 вересня Днем захисту прав людини.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив лідер СПУ Олександр Мороз, виступаючи на мітингу пам'яті біля пам'ятного хреста, встановленого рік тому біля Таращі.

Саме в Таращанському лісі було знайдено обезголовлене тіло, яке, за твердженням експертиз, належить зниклому чотири роки тому журналісту Георгію Гонгадзе.

За словами Мороза, українська влада "цинічна", свідченням чого є, зокрема, заява першого заступника міністра внутрішніх справ України Михайла Корнієнка про те, що не встановлено факту стеження міліції за Гонгадзе напередодні його зникнення.

Народний депутат України Валентина Семенюк (фракція СПУ) на мітингу пам'яті заявила, що соціалісти звернуться до депутатів Київської міськради з пропозицією перейменувати вулицю Банкова, де знаходиться адміністрація Президента України на вулицю Георгія Гонгадзе.

Вона нагадала, що у четвер у Києві о 19.00 відбудеться мітинг пам'яті Гонгадзе.

У четвер удень група журналістів з Києва пам'янула Георгія Гонгадзе біля пам'ятного хреста, встановленого поблизу Таращі.

Також молебень відлужив священник, якого привів депутат –нашоукраїнець Микола Томенко.

Потім журналісти відвідали могилу в Таращанському лісі, де було знайдено тіло Георгія, повідомляє кореспондент "Української правди".

Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування