Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат з СДПУ(о) перестав жаліти Тимошенко?

Четвер, 16 вересня 2004, 15:39
Народний депутат, член СДПУ(о) Геннадій Руденко заявив, що розчарований відмовою лідера БЮТ Юлії Тимошенко з'явитися в Генеральну військову прокуратуру Росії для дачі показань.

На думку Руденка, той факт, що Юлія Тимошенко не з'явилася для надання показань у ГВП РФ, свідчить про те, що лідер фракції БЮТ не хоче розв'язки існуючої проблеми, передає прес-служба депутата.

"У ситуаціях, пов'язаних з Тимошенко, громадськість часто спостерігає різні спекуляції з її боку. Я вважаю, що правоохоронні органи елементарно виконують свої прямі обов'язки", - заявив він.

"І якщо суд визнає Юлію Володимирівну винною, то винна в цьому буде не влада, а насамперед, сама Тимошенко. Народні депутати мають займатися своєю справою, правоохоронні органи – своєю", - додав Руденко.

"Голосні заяви Тимошенко завжди були її захистом і досить ефективним методом перекладу економічної проблеми до політичної площини. Я упевнений, що, роблячи подібні дії, вона тільки втрачає людей, що їй симпатизують", - стверджує Руденко.

Також нардеп висловив упевненість у тому, що якби сьогодні Тимошенко не була у великій політиці, то правосуддя щодо неї здійснилося б набагато раніше.

Крім того, Геннадій Руденко додав, що дуже часто українські ЗМІ в гонитві за "смаженими новинами" інтерпретують заяви у вигідному для себе світлі.

Нагадаємо, що в четвер зранку Руденко, коментуючи обвинувачення російської військової прокуратури до Тимошенко щодо давання нею хабарів військовим чиновникам РФ, заявив, що це може бути пов'язано з передвиборчою кампанією в Україні.

Він також не виключив, що це може бути своєрідним тиском на кандидата у президенти, лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка.

Як сказав Руденко зранку, "тиск за 50 днів до виборів може, навпаки, зіграти проти тих, хто давить". На його думку, можливо, це необхідно було б робити після закінчення виборів президента.

Як повідомлялося, Головна військова прокуратура (ГВП) РФ через генпрокуратуру України викликала на допит колишнього керівника корпорації "Єдині енергетичні системи України", що була віце-прем'єром, лідера БЮТ України, Юлію Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Депутат з СДПУ(о) захищає Тимошенко

Московська прокуратура зачастила з викликами Тимошенко

Тимошенко викликають у Москву, до прокуратури. Вона довідалася про це з новин


Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: