Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людей Януковича на дільниці "заносять" з чорного ходу

Четвер, 16 вересня 2004, 15:53
Голова Броварського тервиборчкому намагався зареєструвати членів ДВК від Віктора Януковича після закінчення терміну реєстрації.

Про це повідомив прес-службі штабу Віктора Ющенкакерівник Київського обласного штабу кандидата Євген Жовтяк.

За його словами, після закінчення реєстрації голова Броварського тервиборчкому особисто вніс з "чорного входу" подання провладних кандидатів на членів ДВК , процедуру оформлення яких завершено згідно законодавства 15 вересня о 24.00.

За словами депутата, реєстрація мала закінчитись опівночі, а голова зник о 18.00.

Як розповів депутат, голова Броварської ТВК з'явився 16 вересня о 2.30 з двома великими пакунками, які він проніс через "чорний хід". В пакунках виявились подання на членів ДВК від кандидатів у президенти Віктора Януковича, Андрія Чорновола, Богдана Бойка, Дмитра Корчинського.

Ці кандидати просто не встигали оформити подання до 24.00 і голова персонально за ними виїхав та чекав, коли будуть готові документи", - заявив Жовтяк.

Вночі, 16 вересня довірена особа кандидата Віктора Ющенка - Юрій Бойко та довірена особа Олександра Ржавського – Іполіт Макеюк надіслали телеграму до Центральної виборчої комісії з вимогою повернути журнал реєстрації документації, подань та печатку, яка також зникла.

Відповідне звернення було направлено до правоохоронних органів з вимогою порушити кримінальну справу з приводу не дотримання виборчого законодавства, повідомив він.

Жовтяк повідомив, що довірена особа Віктора Ющенка – Юрій Бойко вилучив пакунки з поданнями на членів ДВК, які голова комісії проніс з "чорного ходу". Ці документи у супроводі відеозйомки будуть передані голові ЦВК Сергію Ківалову для подальшого реагування Центрвиборчкому згідно його повноважень.

Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування