Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄС НЕ РОЗУМІЄ, ЧОМУ НЕ ЗНАЙШЛИ УБИВЦЬ ГОНГАДЗЕ

Четвер, 16 вересня 2004, 17:08
Європейський Союз висловлює занепокоєння у зв'язку з відсутністю прогресу в розслідуванні справи журналіста Георгія Гонгадзе.

"У четверту річницю зникнення й убивства журналіста Георгія Гонгадзе Європейський Союз ще раз хоче висловити стурбованість у зв'язку з відсутністю прогресу в розслідуванні обставин його смерті", - говориться в повідомленні ЄС.

Крім того, відзначається в повідомленні, за ці чотири роки в Україні відбулося "кілька нападів на журналістів, а також підозрілих смертей журналістів, у зв'язку з чим виникає питання про безпеку працівників ЗМІ".

ЄС у зв'язку з цим закликає владу України зробити все можливе, щоб знайти організаторів цих злочинів і притягнути їх до відповідальності.

Інтерфакс-Україна



Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування