Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У соціологів президента рейтинг Ющенка зріс на 5%, а Януковича на 7%

Четвер, 16 вересня 2004, 17:11
Кандидата у президенти Віктора Ющенка у другому турі готові підтримати 37,7% опитаних, а прем'єр-міністра Віктора Януковича - 32,8%.

Такі дані соціологічного дослідження, проведеного Інститутом стратегічних досліджень у серпні-вересні.

Проти всіх кандидатів у другому турі голосувало б 6,8% опитаних, не визначилися з вибором - 6,9%.

У першому турі виборів президента Ющенка готові підтримати 31,4% опитаних. Його рейтинг за останні чотири місяці, за даними Інституту, зріс на 5,3%.

Кандидатуру Януковича в першому турі готові підтримати 25,8% опитаних. Його рейтинг, відповідно до дослідження, за останні чотири місяці зріс на 7,6%.

За кандидатуру Петра Симоненка в першому турі проголосувало б 8,7% опитаних, Олександра Мороза - 6,8%, Наталі Вітренко - 2,2%, Анатолія Кінаха - 1,1%.

Проти усіх проголосувало б 1,9% опитаних, не визначилися з вибором 10,3%.

Дослідження проводилося 26 серпня-5вересня у всіх регіонах України, було опитано 1801 респондента старше 18 років. Похибка даних, за інформацією Інституту, не перевищує 2,3%.

Українські новини

Як відомо, директор інститу стратегічних досліджень Анатолій Гальчинсьткий є радником президента.



Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...