Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гонгадзе вбив інший громадянин К. Коли машина потрапила в яму

Четвер, 16 вересня 2004, 23:27
Безпосереднім вбивцею Георгія Гонгадзе є чинний співробітник МВС, громадянин, прізвище якого починається на літеру К.

Такий висновок робить у своєму фільмі, присвяченому загибелі Георгія Гонгадзе, автор програми "Закрита зона" Володимир Ар'єв.

У фільмі автор погоджується з тим, що записи в кабінеті президента Кучми велися і що зникнення Георгія було пов’язане з цими розмовами.

За словами Ар'єва, у ніч викрадення 16 вересня 2000 року Георгія Гонгадзе посадили у машину і везли за Київ – "його готували до розмови".

"Погрожували табельною зброєю, пістолетом Макарова.... Раптом машина потрапила в яму, пістолет, за дивним збігом обставин, виявився зведеним... Пролунав постріл, куля потрапила Георгію в голову. Постріл зробила особа, яка досі працює у МВС в Київському управлінні, його прізвище починається на К", - говорить автор програми.

З інших джерел авторам програми вдалося дізнатися, що на початку створення 6-го відділу Управління боротьби з оргзлочинністю МВС цей "К." сидів в одному кабінеті з Ігорем Гончаровим.

"Що це за люди і на кого вони працювали, стає зрозуміло з закордонних контактів Гончарова", - зазначає автор програми, при цьому на задньому фоні з'являється фотографія московської Луб’янки, де знаходиться російське ФСБ.

За припущенням автора, викрадення Георгія здійснили люди Юрія Н. – після того як начальник наружки генерал Пукач наказав своїм підлеглим міліціонерам зняти стеження.

Юрій Н., за словами Ар'єва, це той самий, який на касеті Євгена Марчука зізнається, що він причетний до смерті В’ячеслава Чорновола. Відомо, в 1999 році Марчук перед виборами президента заявив, що у нього є касета відеосвідчень людини у масці стосовно загибелі Чорновола.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...